om oss

olycka

HK InFortune Electronics Co., Ltd är en oberoende distributör av elektroniska komponenter, vi är dedikerade till att förse kunder med elektroniska komponenter och stödtjänster. grundades 2000, vi har logistiklager i Hongkong och Shenzhen, Kina.

olycka

HK InFortune Electronics Co., Ltd har erhållit ISO9001:2015 internationell kvalitetsstandardcertifiering, vi följer principen om "kvalitet först, kunden först" och professionell teknisk support, och det är en stor ära att vi är en nära partner till många välkända elektroniktillverkare och listade grupper .

vi har ett högkvalitativt elitteam och vår verksamhet täcker mer än 20 länder i alla regioner i världen. vi betjänar globala elektroniktillverkare och distributörer och har fokuserat på oem-, ems- och cem-tjänster. HK InFortune Electronics Co., Ltd förbättras ständigt för att vinna kundernas förtroende, vi ägnar särskild uppmärksamhet åt dina krav. våra produkter tillämpas på industriell automation, fordonselektronik, medicin och kommunikation, informationsteknologi, ny energi och andra områden. vi ser fram emot att bli din bästa partner inom komponentdistribution!

Topp